2018. május 15., kedd

Május 15. Sok... Sok... Sok... Túl sok...

Sikerült a maradék harminc centit is levarrnom a vitorlán. Gyengécskére sikerült. Feltételezem, hogy az első vihar leszaggatja. Féloldalas lett. Elcsúszott a varrás!
Viszont számot vetettem a következő szakasszal, ami 1500km. Háááát, valahogy sehogy nem jön ki. Azaz hogy Én nem jövök ki a keretből. Ha minden luxus kiadást elhagyok! Ha tengeren megyek nagyobb szakaszokat (amit Én nagyon utálok) ! És nem történik semmi fölösleges kiadás! És minden a terv szerint megy! Akkor sem fogok kijönni a pénzből. Egyszerűen halálra van itélve a terv. Ennek ellenére, mégis bele vágok. Csak segítségemre lesznek az angyalok, meg a nagy gondviselés. Már az is bíztató, hogy csak 250 zsilip lesz út közben, és nem 450 mint a múltkori utamon. Ráadásul spórolás gyanánt még a hajó regisztrációt sem csináltam meg. Persze azzal, ha az meglenne, már elindulnom sem volna érdemes!!!
Kérlek titeket, "Imádkozatok érettünk mindörökkön " Ámen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt a vége, fuss el véle!

Jól sikerült a szabadságolásom. Volt benne minden klassz, és jó. Kiskacsák,pillangók,zene, meg bona, hajókázás, eszem, iszom, dínom meg dáno...