2018. február 25., vasárnap

Február 25. Macinaci, vagy fűtsek jobban!

Éjszaka jól belefeletkeztem az agyalásba. A hideg ellen vegyek fel még egy melegítő nacit, vagy fűtsek jobban? Arra jutottam készítek egy napkollektort. Reggel a nagy fagy segített a dőntésem véghez vitelében. Egy napelemet csatlakoztattam egy kis motorhoz. Ez lesz a szive, ami, ha süt a nap reményeim szerint keringeti a meleg levegőt. Ha meg nem termel áramot, akkor a nap nem süt, nem is melegít a hőcsapda. Hideg levegőt ne fújjon be, abból van elég ide bent is! :-) 

A baj, hogy nincs fekete festékem. Az a jó régi, szocialista koromfesték, ami a nap melegének a 92%-át is megfogta. Barna az van, de elég halovány. Inkább híg kakaóra emlékeztet a színe, mint a kávéra. Gyorsan kreáltam egy ecsetet. Kicsit szegfű virág formára hasonlít, de a célnak megfelel. Nem állítom, hogy a festő és mázoló szakma az erősségem lenne. Talán mert nem vagyok sörivó. A lényeg, hogy lekentem, ahogy tudtam.

Még némi szigetelés, csavarozás ez meg az és fel is raktam.

Halovány! Mind összesen 24-26 fokos levegőt volt képes befújni. Igaz, nem a benti levegőt keringette, hanem a kintit szívta be, de akkor is! Az a fekete festék nagyon kellett volna!!! Kenjem át kékkel? Abból van sötét kék. Bár távolabb esik az infra tartománytól, mint a barna, de csak sötétebb. Lekenek mind a kettőből egy kis lapocskára, aztán majd meglátjuk melyik melegszik jobban. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt a vége, fuss el véle!

Jól sikerült a szabadságolásom. Volt benne minden klassz, és jó. Kiskacsák,pillangók,zene, meg bona, hajókázás, eszem, iszom, dínom meg dáno...