A recept a következő : Először is forrásban lévő vízbe beletettem a fodrocska száraztésztát. Mikor úgy 7-9 perc múlva megfőtt ( puhult ) leöntöttem a vizet róla rendesen. Elmentem az éléskamrába és bedugtam a kezem a rekeszbe, amiben a hozzávalókat tárolom. Nem volt szerencsém, mert elsőre Sólett csípős kolbásszal akadt a kezembe. Másod íziglen pedig Babgulyás. Szerencsémre a harmadik kutakodásom eredményesnek bizonyult. A felirat ott díszelgett a doboz falán, western egytál. A konzerv tetején a kis karikát megemeltem, ami kis pösszenéssel jelezte, hogy a perforáció mentén megindult a hasadás. Tovább emelve a fogantyút a fedél felnyílt. A benne található összetevőket azt jól belekevertem a tésztába. És már kész is.
Értek hozzá! Nem véletlen szokta volt mondani bölcs tanító mester " Eszi, nem eszi, nem kap mást! Aki éhes, az megeszi "
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése